Expositie Fotoclub Brabantse Wal

STEENBERGEN – Fotoclub Brabantse Wal verzorgt dit weekeinde een expositie. In café-zaal De Fles aan de Molenweg 47 zijn zaterdag en zondag zo’n negentig foto’s te bezichtigen, met uiteenlopende thema’s, zoals monochroom (één kleur, sepia of zwart/wit), urbex, straat of architectuur, natuur en landschap, sport en beweging, en portret . Ook is er een doorlopende diapresentatie te zien.

De tentoonstelling bevat verder een ‘rode draad’ van foto’s, waarbij de leden zich hebben laten inspireren door elkaars werk.

Drie professionele fotografen – Loes Rommens, André Roosenburg en Herman de Pagter – nemen de jurering van de foto’s voor hun rekening. Daarnaast krijgen ook de bezoekers de gelegenheid om hun favorieten kenbaar te maken. Zowel aan volwassenen als de jeugd wordt gevraagd aan wie zij de publieksprijzen willen toekennen. De winnaars worden zondag om 17.30 uur bekendgemaakt.

Burgemeester Joseph Vos verricht zaterdag 22 maart om 14.00 uur de opening van de expositie, die dan toegankelijk is tot 18.00 uur. Belangstellenden zijn zondag 23 maart van 12.00 tot 18.00 uur welkom. Toegang gratis. Voor nadere informatie: http://fotoclubbrabantsewal.nl