Expositie Fotoclub Brabantse Wal

STEENBERGEN – Fotoclub Brabantse Wal houdt dit weekeinde voor de vierde maal haar jaarlijkse expositie. Burgemeester Ruud van den Belt verricht morgenmiddag om 14.00 uur de officiële opening. De tentoonstelling wordt ingericht bij basisschool Maria Regina aan de Waterlinie 1, waar het publiek op de openingsdag van 14.00 tot 18.00 uur gratis kan komen kijken en zondag van 12.00 tot 18.00 uur binnen kan lopen om de circa 110 foto’s van de leden van de fotoclub te bezichtigen.

De deelnemende fotografen presenteren zich middels een selfie aan de toeschouwers. In een aparte ruimte brengt een aantal van hen verschillende onderwerpen in beeld middels een slideshow en ook de zogeheten rode draad-foto’s ontbreken niet. Nieuw is daarnaast een mini-expositie met foto’s gemaakt door leerlingen uit groep 8 van de Maria Regina, die daarvoor eerst les hebben gekregen van de fotoclub.

Aan de bezoekers wordt verder gevraagd hun stem uit te brengen ten bate van de publieksprijs. De vakjury bestaat uit Herman de Pagter, André Roosenburg en Arend van den Heuvel. De winnaars worden ’s zondags om 17.30 uur bekendgemaakt.