Expositie cursisten Kunst Centrum in de bieb

STEENBERGEN – In de vestiging van bibliotheek Het Markiezaat aan de Blauwstraat is  tot eind februari een tentoonstelling te bezichtigen van werken die gemaakt zijn door cursisten van het Kunst Centrum Steenbergen, die daar de cursus tekenen en schilderen van beeldend kunstenaar en docente Marianne van der Meer uit Tholen hebben gevolgd.

Aangezien er momenteel meer dan zestig cursisten zijn, wordt de expositie in januari deels gewisseld, zodat alle deelnemers aan bod komen. De afgelopen maanden gold voor de cursisten het thema ‘beweging’, in de breedste zin van het woord, de inspiratiebron en werd er met verschillende materialen gewerkt, zoals acryl- en aquarelverf, maar bijvoorbeeld ook pastelkrijt.

De lessen tekenen en schilderen worden gegeven op maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, op dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur en op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Belangstellenden kunnen voor nadere informatie en aanmelding contact opnemen met Marianne van der Meer via 06-44246605 of info@atelierdegrebbe.nl en inlichtingen over het Kunst Centrum zijn te vinden via zowel www.kcsteenbergen.nl als www.facebook.com/kcsteenbergen