Zeskamp

Naam evenement:
Zeskamp
Datum:
18 augustus 2018
Tijden:
14.00-19.00 uur
Locatie:
Activiteitenveld achter De Vaert
Organisator:
Stichting Ontspanning voor Welberg
E-mail:
ovw.welberg@gmail.com

Beschrijving

Op zaterdag 18 augustus nemen we officieel afscheid van het activiteiten veld op de Welberg. Dit doen we door een sportieve zeskamp en een feestavond. Al heel wat teams hebben zich inmiddels aangemeld en zullen de strijd met elkaar aangaan tijdens allerlei uitdagende activiteiten. We verklappen uiteraard nog niet wat de deelnemers allemaal moeten doen, maar het is zeker dat zij over een behoorlijke portie doorzettingsvermogen moeten beschikken. Wil je nog meedoen met een team?! Heel erg leuk, mail even naar ovw.welberg@gmail.com.

Wij willen u graag uitnodigen om op deze dag een kijkje te komen nemen, wellicht kunt u één van uw dorpsgenoten nog aanmoedigen. Op het activiteiten terrein aan de kap. kockstraat achter dorpshuis de Vaert kunt u genieten van een hapje en een drankje.

DJ Owen zorgt voor de muzikale gezelligheid overdag en in de avond zal er live muziek gespeeld worden door De Blue Nights.

De zeskamp begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De prijsuitreiking vindt later op deze avond plaats. Ook de kinderen zijn welkom om te komen kijken, speciaal voor de kleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn.

 

Wij hopen dat wij jullie in grote getale mogen verwelkomen en zien jullie graag terug op de 18e augustus! Mochten jullie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met ons via ovw.welberg@gmail.com of via onze facebooksite.

 

 

Tot dan!

Team Ontspanning voor Welberg

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven