Musicals bij Myra Ceti

Datum 06/12/2019 - 15/12/2019
Tijden 13:00 - 16:00 - 20:30 uur
Locatie Familietheater Myra Ceti, Wouwsestraat 49 in Steenbergen
Toegangsprijs vanaf €10,-
Kaartverkoop www.myra-ceti.nl
Organisator Myra Ceti, Theaterschool
Website www.myra-ceti.nl
E-mail info@myra-ceti.nl
Telefoon 0618698610

Lekker genieten in december van 3 verschillende musicals!!
Villa Kattenstein (5+), Ik Miauw Van Jou (8+) en Gooisch Geluk (16+)
------------------------------

Villa Kattenstein‘ wordt gespeeld door 16 van de jongste spelers van Theaterschool Myra Ceti.
Kaarten vanaf 27 okt. online te koop.
Voorstelling op 14 december 2019, 13.00 uur

In de villa van Karla van der Plas is het een vrolijke bende: er wonen hele bijzondere raskatten,gewone vuilnisbak-katjes en één trouwe hond.

De villa staat op z’n kop als bekend wordt dat de steenrijke mevrouw Van Spreeuwen voor haar dochter een kat komt uitzoeken. Alle katten doen hun uiterste best zo goed mogelijk voor de dag te komen. De verlegen Buxi probeert niet nerveus te worden en poetst zijn bril glanzend schoon. De Italiaanse Felix di Catto zet een toespraak in elkaar om de miljonairsvrouw over te halen voor hem te kiezen. En Miss Poes staat nog langer onder de douche dan gewoonlijk en spuit een extra lekker luchtje op.

‘Ze staat uren onder de douche
shampoot uitgebreid haar haar
smeert wat gel in haar snorhaar
ze is de allermooiste poes’

Maar dan komt huisbaas Van der Boortol langs. Zij wil dat Karla en zijn dieren de villa verlaten omdat er al maandenlang geen huur is betaald. Bovendien is zij van plan de oude, vervallen villa te slopen om er luxe appartementen neer te kunnen zetten.

Iedereen is in rep en roer! Wat kunnen ze doen om ‘hun villa’ te behouden?

Worden alle bewoners straks zwerfkatjes… of kan Villa Kattenstein nog worden gered?

‘Ik Miauw Van Jou‘ wordt gespeeld door 20 jeugdspelers in diverse leeftijdsgroepen van Theaterschool Myra Ceti.
Kaarten online te koop.
Voorstellingen in december 2019
Zaterdag 7 december 13.00 uur (cast: donderdagmiddag)
Zaterdag 7 december 16.00 uur (cast: donderdagavond)
Zondag 8 december 13.00 uur (cast: maandagmiddag)
Zondag 8 december 16.00 uur (cast: maandagavond)
Zaterdag 14 december 16.00 uur (cast: woensdagavond)
Zondag 15 december 13.00 uur (cast: dinsdagmiddag)
Zondag 15 december 16.00 uur (cast: dinsdagavond)
Het verhaal:
Hannah is single en woont met haar kat in een leuke flat. Haar leven is niet erg spannend; ze werkt bij een klantenservice en vlogt over haar kat. Gelukkig brengen haar vriendinnen wat leven in de brouwerij, al wordt Hannah het wel een beetje beu dat zij haar altijd willen laten daten.Op een dag kondigt Sabine, die ook in de flat woont, een huisdierenverbod af! Alle bewoners zijn in rep en roer. Ook de criminele bonthandelaren Gino en Tony krijgen er lucht van en smeden snode plannen…Zal Hannah echt afscheid moeten nemen van haar kat? En vindt ze ooit de juiste match?

Met ‘Ik Miauw van Jou’ stapt Myra Ceti in de wereld van online dating, vloggen en WhatsApp. Ook wordt er voor het eerst gewerkt met (meer dan) levensgrote handpoppen.
-------------------

‘Gooisch Geluk‘ wordt gespeeld door 4 verschillende volwassen casts van 20 spelers van Theaterschool Myra Ceti.
Kaarten vanaf 27 okt. online te koop.
Voorstellingen in de weekenden van 6, 7 en 8 & 13, 14 en 15 december 2019
vrijdag 6 december 20.30 uur (cast: donderdag volwassenen)
zaterdag 7 december 20.30 uur (cast: dinsdag volwassenen)
vrijdag 13 december 20.30 uur (cast: woensdag volwassenen)
zaterdag 14 december 20.30 uur (cast: maandag volwassenen)
Gooisch Geluk

De succesvolle volkszanger Simon Solero en zijn vrouw Shirley verhuizen naar een prachtige villa in ‘t Gooi. Simon, vroeger een marktkoopman, is dankzij de hitsingle ‘Mijn Grote Liefde’ een ster en sterren wonen nu eenmaal in ’t Gooi. De buurt kijkt met gemengde gevoelens naar de komst van het paar. Advocate Cecile van Leeuwen werd onaangenaam verrast toen Simon zijn hit luidkeels op straat te gehore liet brengen. Wendeline Hendrickx verwelkomt haar nieuwe buren met een quiche lorraine, en biedt.Shirley meteen haar hulp aan bij de voorbereidingen op de housewarming, waar zij direct voor uitgenodigd worden. Buurvrouw Anna Verhoeven, kunstenares van erotische kunst en zelf dol op seks, komt zich ook even voorstellen en buurvrouw Nicolien biedt haar diensten als hondenfluisteraar meteen aan. Shirley verovert een plekje als vriendin bij de vier vriendinnen Cecile, Wendeline, Anna en Nicolien. Met zijn vijven delen ze lief en leed als het gaat om het huwelijk, geld, overspel en ouder worden. Ook al lijkt alles aan de buitenkant vol pracht en praal, elk van de vriendinnen heeft zo haar problemen. Shirley heeft het gevoel dat haar Martin haar niet helemaal trouw is; Cecile heeft veel stress in haar leven; Wendeline staat altijd klaar voor haar kinderen en haar man Ernst, waardoor haar huwelijk in een verstikkende sleur is beland; Anna bemerkt dat haar extreem vrije levensstijl toch ook niet alles is en Nicolien raakt erg gefrustreerd van de ontbossing van onze aardbol. Alle vijf vinden bij psycholoog dr. Verdi tijdens de wekelijkse sessies een gewillig oor voor hun problemen. De voorstelling Gooisch Geluk is een hilarische voorstelling met flamboyante karakters, die steeds weer in gênante situaties terecht komen.