Loop-en wandelevenement Run Together

Naam evenement:
Loop-en wandelevenement Run Together
Datum:
16 september 2018
Tijden:
12.00 uur
Locatie:
Moerstraten
Organisator:
Stichting Run Together
Website:
www.stichtingruntogether.nl
E-mail:
info@stichtingruntogether.nl

Beschrijving

Wandel- en hardloopevenement met ludieke klompenrace en live muziek in Moerstraten.

Stichting Run Together Moerstraten organiseert op zondag 16 september weer haar jaarllijkse hardloop- en wandelevenement in Moerstraten. Evenals voorgaande jaren kan er gekozen worden om 6 km te wandelen of om 6 of 12 km te hardlopen. 

De middag start om 13.00u met de kidsrun. Om 13.50u gaan de wandelaars van start. Zij lopen de route tegengesteld aan de hardlopers. De hardlopers vertrekken om 14.00u voor één ronde, is 6km of voor twee rondes wat neerkomt op 12 km.

Klompenrace
Nieuw is de klompenrace, een hardloopwedstrijdje over 100m op houten klompen. Wil je hieraan meedoen, schaf dan snel een paar houten klompen aan en schrijf je alvast in. Dit kan via info@stichtingruntogether.nl. Wie kan het snelst deze afstand op een paar houten klompen afleggen? 
De wedstrijd start om 16.00u. Deze ludieke wedstrijd wordt voor het eerst in deze regio georganiseerd en zal een flink spektakel worden.

Livemuziek
De wedstrijden worden opgeluisterd door de band DeVRN die als motto hebben 'live music Rocks'. Zij spelen muziek uit de jaren '70, '80 en '90. Wil je meer weten over deze toffe band neem dan een kijkje op hun facebooksite

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven