Landelijk Atelierweeken bij Atelier Valkhoff

Naam evenement:
Landelijk Atelierweeken bij Atelier Valkhoff
Datum:
17 november 2018  - 18 november, 2018
Locatie:
Heense Molenweg 8, De Heen
Organisator:
Landelijk Atelierweekend

Beschrijving

Atelier Valkhoff opent zijn deuren tijdens het Landelijk Atelierweekend

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.
Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Een weekend lang zijn in heel Nederland meer dan 400 ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

In de gemeente Steenbergen stelt Atelier Valkhoff aan de Heense Molenweg 8 in de Heen zijn deuren open tijdens het Landelijk Atelierweekend. In het gezellige atelier van Riena en Martin Valkhoff kan de bezoeker genieten van de tentoongestelde schilderijen en informatie verkrijgen over de cursussen en workshops.

Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.
 

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven