Ghost Town Run 2

Naam evenement:
Ghost Town Run 2
Datum:
16 maart 2019
Locatie:
Steenbergen
Kaartverkoop:
In de maand december speciaal tarief van 13 euro
Website:
www.ghosttownrun.nl

Beschrijving

Ghost Town Run 2

Na de succesvolle eerste editie krijgt Ghost Town Run een vervolg. Op zaterdag 16 maart 2019 vind Ghost Town Run 2 plaats. Steenbergen zal deze dag in handen zijn van vele zombies, die de stad onveilig maken.

Ghost Town Run 2 is een zombierun van 5km die deelnemers rennend of wandelend kunnen afleggen. De route gaat dwars door Steenbergen, waarbij er onderweg diverse zombiezones gepasseerd moeten worden. De zombiezones staan vol met zombies, durf jij er als deelnemer de zombiezone te passeren. Bij diverse zones krijgen de deelnemers een opdracht, voordat zij hun overlevingstocht kunnen vervolgen. Na het afleggen van de route en heelhuids de finish te hebben bereikt, komen zij in het illustere rijtje ‘helden van Steenbergen’.

Nieuwe route en bekende ‘levens’

Ghost Town Run 2 heeft een nieuwe route t.o.v. editie 1. Met daarin nieuwe zombiezones, maar ook enkele bekende zombiezones. Zones die stuk voor stuk worden ingericht met ieder een eigen thema en dus bij diverse zones een opdracht die de deelnemers moeten voltooien. Bij de start van de run krijgen deelnemers 3 levens mee, in de vorm van een gordel voor om de middel, met daaraan 3 ‘levens’. Taak aan de deelnemers om de ‘levens’ niet in handen te laten vallen van de zombies.

Kaartverkoop van start

De kaartverkoop van Ghost Town Run 2 is van start gegaan. Op www.ghosttownrun.nl kunnen er tickets worden gekocht. In de maand december geldt het speciale actietarief van 13 euro per ticket. Koop nu je ticket en wees verzekerd van een deelname aan een uniek evenement.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven