Feestavond en opendag Bc. de Vlaojestáámpers

Datum 18/01/2020 - 19/01/2020
Tijden 20.30 tot 01.30
Locatie Hoogstraat 25
Toegangsprijs Gratis
Kaartverkoop N.v.t.
Organisator Bc. de Vlaojestáámpers
Website www.facebook.com/bcdevlaojestaampers
E-mail koencuel@hotmail.com
Telefoon 0655726270

Zaterdag 18 januari is het jaarlijkse wagentjes waarin wij ons nieuwe 11 tal gaan presenteren. Ze staan al in de startblokken en zijn helemaal afgetraind. Op de feestavond zullen diverse dweilbandjes uit de regio komen spelen. Tussen de bandjes door muziek van Dj Peer. De aanvang van de avond is 20.30 en de sluiting zal om 1.30 zijn. De locatie is: PIG SHED STADIUM - Raldal, Highstreet 25. (oftewel, Hoogstraat 25 te Welberg).

De jaarlijkse open dag voor de basisscholen is op vrijdag 17 januari.
Er zijn verschillende scholen uitgenodigd uit gemeente Steenbergen om een kijkje te nemen bij de nieuwe creatie. Want wie weet zit hier onze nieuwe sport held wel tussen!

Dit jaar rijden wij mee in de optochten van: Tullepetaonestad, Altere en 't Krabbegat. Wat voor ons natuurlijk een nieuwe uitdaging is. Wij als bouwers hebben veel zin in deze uitdaging, om voor zo'n groot publiek te gaan rijden. Dat we tussen de Bergse collega’s rijden, waar we ons altijd al aan proberen te meten, maakt onze motivatie alleen maar groter. We rijden natuurlijk ook al een aantal jaar in Altere mee met de A-wagens. Dit zijn dezelfde wagens als die ook in Bergen om Zoom rijden. Een groot verschil met de Bergse bouwclubs is er ook: wij gebruiken heel andere materialen voor onze wagen: piepschuim en papier-maché. Onze stijl van bouwen kennen ze nog niet in Bergen op Zoom. Dit zal dus vernieuwend uit de hoek gaan komen.