Expositie Fotoclub Brabantse Wal

Naam evenement:
Expositie Fotoclub Brabantse Wal
Datum:
24 maart 2018  - 25 maart, 2018
Tijden:
op zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur
Locatie:
Basisschool Maria Regina, Waterlinie 1 te Steenbergen
Toegangsprijs:
Gratis
Organisator:
Fotoclub Brabantse Wal

Beschrijving

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 houdt fotoclub Brabantse Wal haar jaarlijkse expositie. Wethouder Van Geel zal zaterdag 24 maart om 14.00 uur de officiële opening verrichten.

In totaal zullen er ca. 100 foto’s tentoongesteld worden; de deelnemende fotografen stellen zich middels een selfie aan de bezoekers voor.

Vast onderdeel op de expositie is de rode draad en ook dit jaar is er weer een mini-expositie van foto’s die  gemaakt zijn door de leerlingen uit groep 8 van de Maria Regina basisschool.

Om de bezoekers te laten zien, waar de club zich zoal mee bezig houdt, zal er een Audio Visuele presentatie worden gegeven met o.a. foto’s die gemaakt zijn tijdens  uitstapjes en van opdrachten in het afgelopen jaar.

Er is ook een mini workshop druppelfotografie.

Drie vakfotografen, t.w. Herman de Pagter, André Roosenburg en Arend van den Heuvel, zullen voorafgaand aan de opening een jurering doen.

Bezoekers kunnen (onder het genot van een gratis kopje koffie/thee/fris) stemmen op de foto’s van zowel de fotoclub als van de mini-expositie.

Zondag 25 maart zullen rond 17.30 uur de winnaars van de publieks- en van de vakjury-prijs bekend worden gemaakt. De winnende foto van de mini-expositie wordt op een latere datum op school bekend gemaakt.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven