24-uurs zaalvoetbaltoernoou FC De Lattentrappers

Naam evenement:
24-uurs zaalvoetbaltoernoou FC De Lattentrappers
Datum:
5 juli 2019  -  6 juli, 2019
Tijden:
20.00 uur
Locatie:
De Buitelstee, Dinteloord
Organisator:
BC De Lattentrappers
Website:
info@fclattentrappers.nl

Beschrijving

FC Lattentrappers is een jonge zaalvoetbalvereniging voortgekomen uit een vriendenclub en is zeer maatschappelijk betrokken bij alles wat speelt in en rondom Dinteloord.

In 2012 heeft FC Lattentrappers haar eerste 24-uurszaalvoetbaltoernooi gehouden. Bij de eerste editie is reeds gekozen om geld te werven ten bate van een goed doel. Wij hebben met eerdere toernooien onder andere de volgende doelen gesponsord: een voetbalkooi, een nieuwe skelter en wat schaapjes voor op een zorgboerderij, stichting Dinteloord in beweging, een donatie om de kosten van een medisch instrument te dekken voor een kind met een spierziekte, knutselmateriaal voor Kinder Vakantie Week en afgelopen editie een laatste wens stichting.

Op 5 juli 2019 om 20:00 uur trappen we af met ons achtste 24-uurstoernooi en streven we naar een recordopbrengst voor het goede doel: Stichting Het raakt u! Deze stichting organiseert en faciliteert activiteiten voor (meervoudig) gehandicapte kinderen in de regio West-Brabant. www.hetraaktu.nl

 

 

Wij hopen op uw financiële steun,

maar zouden het ook erg gezellig vinden als u ons aan komt moedigen van 5 juni 20:00 uur tot 6 juni 20:00 uur in Sporthal De Buitelstee te Dinteloord.

 

Met Lattentrappende groet,

 

 

Bestuur FC Lattentrappers

 

 

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven