1 ste Steenbergse Bierfestival

Naam evenement:
1 ste Steenbergse Bierfestival
Datum:
22 september 2018
Tijden:
13.00-21.00 uur
Locatie:
Wouwsestraat Steenbergen Grand Café De Keuning
Kaartverkoop:
René de Koning: 06-21586831 / Martijn Hagens 06-53335157
Website:
www.facebook.com/SteenbergsBierfestival of via

Beschrijving

Op zaterdag 22 september wordt de 1ste editie van het Steenbergs Bierfestival georganiseerd op het terrein van Grand Café De Keuning. Een evenement volledig in het teken van speciaalbier, dat wordt ondersteund met diverse Brass bandjes.

Lokale brouwerijen

Op het Steenbergs bierfestival zijn 6 lokale bierbrouwerijen die zich presenteren en waar een groot assortiment van speciaalbieren geproefd kunnen worden. Onder de brouwerijen twee brouwerijen uit Steenbergen, Wit Kruis en De Gebroeders Roodbaard Brouwerij. Daarnaast zijn brouwerij ’t Meuleneind (Hoeven), Brouwerij Laveloos (Roosendaal), HillDevils (Wouwse Plantage) en bierbrouwerij Arnulfus (Roosendaal) aanwezig om de heerlijkste speciaal bieren te presenteren. Van een blond biertje tot en met een zwaar donker bier, alle varianten zijn aanwezig.

 

Gratis entree

Het Steenbergs Bierfestival is van 13.00-21.00uur bij Grand Café De Keuning en is gratis toegankelijk. Naast alle speciale bieren, is er een bar met o.a. wijn en fris. Daarnaast verzorgen K-Street Jazzband, Top Hat BrassBand en Lemon Brass voor diverse muzikale optredens gedurende het festival. Met Beer – Bites – Brass streeft de organisatie er naar om een gezellig 1ste editie van het Steenbergse Bierfestival neer te zetten!

 

meer informatie op www.facebook.com/SteenbergsBierfestival of via René de Koning: 06-21586831 / Martijn Hagens 06-53335157

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven