Europarlementariër en CDA Steenbergen bezochten Suikerunie

DINTELOORD – Donderdag 27 februari bracht CDA Europarlementariër Tom Berendsen samen met CDA Steenbergen bestuurslid en oud-wethouder Cor van Geel een bezoek aan de Suikerunie.

Zij werden rondgeleid bij het Cosun Innovation Center waar zich meer dan 100 medewerkers bezig houden met innovatie bij de dochterondernemingen van Cosun, waaronder ook Suikerunie valt.
Cor van Geel hierover: Suiker is het grootste bedrijf en ook de grootste werkgever in onze gemeente. Daar mogen wij trots op zijn. We zijn dan ook verheugd dat Europarlementariër Tom Berendsen tijd heeft vrijgemaakt om dit bedrijf te bezoeken en vanuit Brussel zijn steentje kan bijdragen om dit vanuit Brussel te ondersteunen”.
En Berendsen geeft als reactie: “Suikerunie en de bietenteelt zijn ontzettend belangrijk voor deze regio. Mijn bezoek zorgt ervoor dat ik hun praktijkvoorbeelden over een haalbare energietransitie en eerlijke concurrentie kan meenemen naar de Brusselse onderhandelingstafel om de belangen van deze regio te verdedigen.”