Eten en muziek tijdens Welbergs Foodtruck festival

WELBERG – Wie zin heeft in lekkere hapjes en gezellige muziek moet deze zaterdag 28 september zeker een bezoekje brengen aan het eerste Foodtruck festival bij partycentrum de Duiventoren op de Welberg. Vanaf 14:00 tot 22:00 uur staan er allerlei kraampjes en foodtrucks op het terrein ter gelegenheid van de jaarlijkse burendag. Iedereen is welkom, zo laat organisator Stichting Ontspanning voor Welberg weten.

“We hebben zo’n acht tot tien deelnemers die allerlei verschillende lekkernijen aanbieden. Zo komt ‘Meat the Lion’; dat is een finalist van Grillmasters 2016 die een barbecue gaat verzorgen op zijn Green Eggs. Maar ook beginnende lokale ondernemer ’t Keukentje is present met een kraam. Voor een verfrissend lokaal biertje zijn de bierbrouwers van Dutch Fox Brewery present”, vertelt Nathalie Heijmans van OVW.

Leuk voor de hele familie

Het Foodtruck festival is een fris, nieuw idee waarmee de Welbergenaren hopen een breed publiek te trekken. “Vorig jaar hadden we een muziekoptreden maar toen viel de opkomst toch een beetje tegen. Naar dit Foodtruck festival kan je met het hele gezin komen want we hebben ook allerlei speciale dingen voor de kinderen. Er komt een speelwagen te staan waar de kinderen ook bij slecht weer kunnen spelen. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook lekkers te eten want er zijn wafels en crêpes te koop.
Wat betreft de muziek hebben we ook iets speciaals want er komt een dj die alleen maar vinyl platen gaat draaien.”
Vanwege het voorspelde regenachtige weer heeft de organisatie gezorgd voor een grote tent, zodat alle bezoekers droog kunnen staan. De toegang van het terrein aan de Hoogstraat 15 is gratis.

Door: Nicole van de Donk