Er was eens een feestje van Leedies Oonlie

STEENBERGEN – Er was eens een feestje van Leedies Oonlie, afgelopen zaterdagavond 25 januari in Grand Café De Keuning. Dat werd een gezellige opwarmer voor de komende carnaval. “Heel gezellig en volle bak”, zo vatte Wendy Rockx namens de Leedies de avond met het thema ‘D’r was eens’ samen.

“Dit jaar was ons feest in het café zelf. Het andere gedeelte van de Keuning is immers restaurant geworden. Maar we waren zeker blij met de ruimte, die was knus en sfeervol. En met zo’n honderd bezoekers was het volle bak. Volgend jaar komt er vast en zeker weer een feest van Leedies Oonlie”. Tijdens het feest leverden Blaos Mar Raok, D’n Dweilberg, Effe d’r Neffe en Dj Peer van Showtime een spetterende muzikale bijdrage.  

Optocht van Strienestad

De Leedies – naast Wendy Rockx, Annemiek Raats, Annemarie van Overveld, Carolien van Weegert, Vera de Wit, Sharon van Beers en Ilse Baartmans – gaan zich nu helemaal klaar maken voor de optocht van Strienestad. “Daaraan doen we nu voor de negende keer mee. En dat gebeurt helemaal volgens het motto van Strienestad. Dat wordt zeker een leuk plaotje”, aldus Wendy Rockx.

Foto’s: Thomas Weezenbeek ©2020