Elf Elf in Strienestad via live-uitzending op SLOS TV

STEENBERGEN – In samenwerking met de SLOS wordt volgende week woensdag 11 november om elf minuten over zeven (19:11 uur) tijdens een live-uitzending op SLOS TV door Prins Strienius V en zijn hofhouding het nieuwe motto voor carnaval 2021 bekend gemaakt.

Onder aanvoering van Jan Oorlog zullen de Bietboeren en Meerminnen vervolgens met de overige leden van het gevolg de leuteed afleggen. Dit is te volgen via Ziggo kanaal 41 of KPN kanaal 1402.

‘Konvekaosie’

In aanloop naar 11/11 heeft de SKS vrijdagavond 23 oktober de interne digitale ‘Voorproeverij’ gevierd. Hierbij zijn richting de medewerkers enkele tipjes van de sluier zijn opgelicht met betrekking tot het nieuwe motto. De medewerkers mochten als eersten de zogeheten ‘konvekaosie’ – dit is de officiële uitnodiging voor 11-11 – in ontvangst nemen.

Verkoop insigne

Vanaf 12 november is het insigne 2021 te koop. Dit kost 3,00 euro en is verkrijgbaar bij Primera De Gilles, Kaaistraat 49 in Steenbergen. De kopers halen hiermee niet alleen een uniek insigne in huis – het wordt nu al een historische carnavalsviering – maar de aankoop steunt meteen ook de Stichting Karnaval Steenbergen.

Wie nadere informatie wenst kan deze vinden op www.strienestad.nl, via de Strienestad app en op de facebookpagina van Stichting Karnaval Steenbergen.