Elf duizend euro prijzengeld én vrijkaarten voor IJsfestijn

STEENBERGEN – Traditioneel en geliefd is de najaarsactie van de Steenbergen Steengoed Winkeliers. Het winkelend publiek ontvangt bij de deelnemende bedrijven een stempelkaart die – eenmaal vol – een kanslot wordt. En niet zomaar een kanslot, maar een bijzonder lot dat bij elk van de vier trekkingen deelneemt.

Met de kansloten kunnen waardebonnen worden gewonnen. Er is in totaal 11.000 euro aan waarde beschikbaar en dat is niet mis. Zo hebben heel wat kopers in het Winkelhart Steenbergen een flinke winkans. En die wordt dit jaar zelfs nog uitgebreid, want bij elke trekking worden 25 winnaars getrokken die elk vier vrijkaarten voor het IJsfestijn Steenbergen ontvangen. Per trekking gaan er dus maar liefst honderd vrijkaarten uit.

De eerste trekking was op 22 november. De overige drie trekkingen zijn op 4 december, 14 december en op 28 december. De winnaars ontvangen allemaal persoonlijk bericht en de uitslag van iedere trekking zal tevens worden gepubliceerd in Steenbergse Courant en op KijkopSteenbergen.nl