EHBO vereniging Dinteloord huldigt jubilarissen

DINTELOORD – Tijdens de maandagavond in het Gezondheidsgebouw gehouden jaarvergadering heeft EHBO-vereniging St. Damianus Dinteloord een aantal leden in de bloemetjes gezet. Negen van hen waren jubilarissen.

Zo ontving Bram de Zwart als 25-jarig lid een jaarspeld. De Zwart nam na een periode van 9 jaar tevens afscheid van het verenigingsbestuur. Hij slaagde overigens in mei vorig jaar voor zijn Lotus-examen en ook dit werd gememoreerd. Arie Geilins, Lau Geilins, Astrid Ouwerkerk en Wilbert Vriens ontvingen een jaarspeld vanwege hun twintigjarig lidmaatschap.

Dat was ook het geval bij Ronald Troost – 15 jaar lid – en bij Hilly Delhaas en Lisette Langbroek (10 jaar lid). Eveneens tien jaar lid was Elly Brouwer. Zij nam deze avond tevens afscheid als penningmeester, na een periode van 6 jaar.

Afscheid nemen van het bestuur deed ook Carline Verwey. Zij heeft de afgelopen drie jaar de reanimatie cursussen voor de leden van de Hartstichting voor haar rekening genomen. De scheidende bestuursleden ontvingen woorden van lof die voorzitter Michiel Eijgenhuijsen namens het overgebleven bestuur uitsprak.

Foto: Peter Vermeulen©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl