Eetcafé-Bowlinghut de Praeter overgenomen

Nieuw-Vossemeer – Halverwege mei is Eetcafé-Bowlinghut de Praeter overgedragen aan een nieuwe eigenaar, Patrick ’t Lam. ‘‘Een unieke kans die ik niet kon laten schieten’’, zo omschrijft Patrick ’t Lam zijn nieuwe horecagelegenheid. Plannen zijn er genoeg, maar Eetcafé-Bowlinghut de Praeter moet ook de vertrouwde horecaplek blijven die in de afgelopen jaren is opgebouwd.

‘‘De succesnummers van de menukaart, bijvoorbeeld het steengrillen, zullen we blijven serveren. Maar we gaan ook op de Amerikaanse toer. Dus voor een goede hamburger, spareribs en een lekker stuk vlees ben je bij ons aan het juiste adres’’, vertel Patrick ’t Lam.

Nieuw-Vossemeer

‘‘Nieuw-Vossemeer leer ik langzaam kennen. In deze mooie en centrale omgeving zie ik genoeg kansen. Zelf ben ik woonachtig onder de rook van Rotterdam en run ik een horecagelegenheid op Goeree-Overflakkee. In een nieuwe omgeving een zaak starten is mij niet vreemd. Het belangrijkste vind ik dat mensen zich welkom bij de Praeter voelen en graag weer terugkomen.’’

Toekomst

‘‘Kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, een lange tafel vol vrienden en familie of plezier met het eigen gezin. Zo zie ik Eetcafé-Bowlinghut de Praeter. Het overdekte terras, het eetcafé en de bowlingbaan bieden hiervoor genoeg ruimte. In de toekomst willen we daarnaast thema avonden gaan organiseren’’.

Actie

Met het versoepelen van de maatregelen is er weer meer ruimte voor vertier. ‘‘Met minimaal vier personen anderhalf uur bowlen en daarna genieten van een hamburgermenu voor €12,50. Met deze actie heten we de klanten tot 31 juli, naast de reguliere kaart, van harte welkom bij Eetcafé-Bowlinghut de Praeter’’, vertelt Patrick ’t Lam. Meer informatie of gebruikmaken van de openingsactie? 0167 502 512, www.depraeter.nl. 

[ door Michelle Douw ]