Eerste mannenbeurs stemt tot tevredenheid

STEENBERGEN – In een ongedwongen sfeer voltrok zich gisteravond de eerste Steenbergse Men’s Night in de welhaast onherkenbare werkplaats van autoschadebedrijf Heijmans. Vrienden, collega’s, particulieren en ondernemers; de circa 125 heren, van alle leeftijden, hadden het allemaal uitstekend naar hun zin.

Onder het genot van een hapje en een drankje bekeken zij de uitgestalde ‘mannenzaken’ en maakten zij van de gelegenheid gebruik om eens op het gemakje bij te praten. De opkomst stemde tot grote tevredenheid bij de initiatiefnemers, gastheer Arjan Heijmans en Marco van Wesel van partycentrum De Duiventoren.

‘Gaat het wel lukken om hier een beurs van te maken?’ dacht eerstgenoemde gistermorgen nog, toen hij zijn blik over de werkvloer liet gaan. ,,Maar het is ons gelukt,’’ constateerde hij ’s avonds. ,,Daar zijn we erg blij mee en hetzelfde geldt voor de belangstelling. Vóór aanvang stonden de eerste bezoekers al voor de deur te wachten. Het is lekker vol gelopen en iedereen heeft het goed naar z’n zin.’’

Zelf aan de slag in de spuitcabine van het autoschadeherstelbedrijf, je vergapen aan de glimmende bolides, informatie inwinnen over wijnen of outdooractiviteiten, genieten van de ultieme barbecuesensatie; het kon en mocht allemaal tijdens de Men’s Night, die muzikaal werd omlijst door JW Sound. Als mysteryguest trad bovendien de voormalige Maywood-zangeres Inch op.

Wat de organisatoren betreft krijgt het evenement volgend jaar zo goed als zeker een vervolg. ,,Daar zijn we ‘stiekem’ al over aan het nadenken in ieder geval,’’ stelde Heijmans. ,,Dan willen we het nog grootser aanpakken,’’ kondigde hij alvast aan.

Foto’s John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl