Eerste lustrum ‘Feest op de Plets’

KRUISLAND – Voor de vijfde keer wordt zondag 12 juli op de Markt in Kruisland het muziekfeest ‘Feest op de Plets’ gehouden. Het podium wordt dan vrijgemaakt voor beginnend talent en het repertoire zal puur bestaan uit feestliedjes.

,,Wat AVROTROS kan in het groot, kunnen wij op onze manier ook in het mooie Kruisland, waar de dorpse gezelligheid voorop staat,’’ stelt organisator Edwin Maas van De Commerce. ,,De artiesten mogen dan nog niet de ‘posterwaarde’ hebben van bijvoorbeeld een Django Wagner of een Jan Smit, maar er zitten zeker echte talenten tussen,’’ vult scout Hans van Aalst aan.

De afgelopen jaren was het ‘Feest op de Plets’ goed voor een bomvolle Markt en dat zal – zeker gezien de gunstige weersvoorspellingen voor de komende tijd – waarschijnlijk niet anders zijn bij het eerste lustrum van volgende week zondag.

Het programma begint om 14.00 uur, de toegang is gratis en de optredens worden verzorgd door Monique de Rooij, Denans, Louisia en Debbie Keswick. Ook de dj’s van Calypso Drive in Show zijn van de partij om het feest extra luister bij te zetten.