Eerste fase Beltmolen in verkoop

NIEUW-VOSSEMEER – In het gebied tussen de straten Beltmolen, Heerlijckheid, Hogendijk en de Dokter Vermetstraat in Nieuw-Vossemeer zullen door BVR Groep conform het bestemmingsplan in totaal 31 koopwoningen gefaseerd worden gerealiseerd en 9 vrije bouwkavels worden uitgegeven. De eerste fase, in totaal 17 woningen, bestaat uit 12 rijwoningen, 2 tweekappers en 3 vrijstaande woningen rondom het speelveld aan de Heerlijckheid. De 17 woningen gaan nu in de verkoop.

Alle woningen beschikken over een ruime tuin die bereikbaar is via openslaande deuren in de achtergevel en een buitenberging of garage. De woningen, een ontwerp van Quadrant Architecten, voldoen aan de laatste isolatie-eisen en worden compleet afgewerkt met hoogwaardige materialen, inclusief sanitair en tegelwerk. Tevens worden er standaard zonnepanelen aangebracht en is optioneel onder andere een uitbouw aan de achterzijde mogelijk. 

De verkoop van de eerste fase is op maandag 11 december 2017 van start gegaan bij Helmig Makelaardij in Halsteren. Na voldoende voorverkoop zullen de gronden bouwrijp worden gemaakt en kan de bouw starten.

Een groot gedeelte van de tweede fase wordt nu nog in gebruik genomen door tijdelijke woonunits van Tante Louise. Zodra deze eind 2018 zijn verwijderd zal de volgende fase in de verkoop gaan.  Er is een speciale website met informatie over dit bouwproject: www.beltmolen.nl.