Eerste elftal vv Steenbergen blijft op titelkoers na zege op HSC’28

STEENBERGEN – Het eerste elftal van vv Steenbergen heeft vanmiddag een zwaarbevochtend overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen HSC’28. Dankzij twee doelpunten van topscorer Mike de Nijs en eentje van Dennis van Schilt, wonnen de Blauwwitten met 2-3.

Na 20 minuten kwam de ploeg van trainer Marco Ernest in Heerle op een 0-1 voorsprong, die in de 38ste minuut werd verdubbeld. Voordat de scheidsrechter het rustsignaal liet klinken werd er nog twee keer gescoord, eerst door de thuisclub, vervolgens nam Steenbergen weer afstand.

In de 70ste minuut hervonden de Heerlenaren de aansluiting en werd het 2-3, waarna de Steenbergse formatie nog meerdere scoringskansen creëerde, maar het net werd niet meer gevonden.

Steenbergen staat met nog acht wedstrijden te gaan bovenaan de ranglijst van de 4de klasse B, met een wedstrijd minder en vier punten voorsprong op RBC Roosendaal.

Foto's Mark Koenraadt

Wilt u de resultaten van het eerste elftal van uw voetbalclub uit de gemeente Steenbergen ook terugzien op KijkopSteenbergen? Mail dan een kort wedstrijdverslag met doelpuntenmakers, scoreverloop en overige wetenswaardigheden naar redactie@kijkopsteenbergen.nl, liefst uiteraard z.s.m. na de wedstrijd en als het kan graag met foto(’s). Voor onze website zijn foto’s gemaakt met een mobiele telefoon vaak al groot genoeg.