Eerste editie Amb!ance belooft gevarieerd programma

STEENBERGEN – Zaterdagavond wordt in de sporthal van ’t Cromwiel de najaar variant van Steenbergen Live! georganiseerd. Organisator Erik Scherpenisse van 2K Music ruikt namelijk zijn kans na het grote succes van Steenbergen Live! in mei dit jaar.

Toen vlogen de 2000 aanvankelijk beschikbare kaarten razendsnel de deur uit en werden er zelfs 500 extra kaarten verkocht.

“Het evenement leefde enorm en overtrof onze stoutste verwachtingen. Het idee voor dit nieuwe feest in het najaar zat al langer in ons hoofd. De massale belangstelling in mei gaf extra stimulans om Amb!ance nu te lanceren”, aldus Scherpenisse. Hij hoopt op eenzelfde succes.

Grote trekkers in ’t Cromwiel zijn zaterdagavond John West en Def Rhymz. De eerste heeft een groot feestgehalte, de laatsten zorgen ervoor dat er uit volle borst meegezongen gaat worden door hun Spice Girls Tribute. De avond wordt afgesloten door STTRBSTN (tikfouten voorbehouden) die dit jaar op diverse grotere festivals te vinden waren. Maar niet voordat Moombah Ruud en de lokale talenten Marijn van Geel en Mathijs Pluijgers hun bijdrage aan de avond hebben gegeven. “Bewust hebben we gekozen voor een zeer afwisselend programma om een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Terwijl de focus bij Steenbergen Life! Meer gaat inspelen op beleving en het festivalgevoel, ligt bij Amb!ance de focus op een groot feest in één zaal”, zo stelt de organisator.

Het eerste optreden van John West staat gepland om 20:30 uur, de deuren van de zaal gaan een uur eerder al open.