Afbeelding
zaterdag 14 april 2018, 10:00

Eerlijke puntendeling bij Steenbergen 1 tegen Victoria’03

STEENBERGEN - Na twee keer 45 minuten spelen gaf het scorebord op het hoofdveld van vv Steenbergen een 2-2 eindstand aan, waarmee beide teams uiteindelijk wel konden leven. Maar voor Steenbergen was het toch zuur dat het  een 2-0 voorsprong in de tweede helft binnen 3 minuten zag veranderen in een 2-2 stand. Doelpunten voor Steenbergen kwamen van de voet en het hoofd van Stijn Heideman.

Zondag staat. wederom een thuiswedstrijd voor vv Steenbergen op het programma, deze keer met als tegenstander het elftal van HVV’24 uit Hulst.Steenbergen wist in de eerste wedstrijd na de winterstop in Hulst nog met 1-2 te winnen van deze tegenstander, dus wie weet kan er mogelijk ook deze keer een goed resultaat worden behaald.

Programma

Wedstrijdprogramma senioren voor zaterdag 14: Zundert3 zaterdag - Steenbergen 2 zaterdag, aanvang 15.00 uur; VVC’68 4 zaterdag - Steenbergen 3 zaterdag, aanvang 15.00 uur. Zondag 15 april: Steenbergen 1 - HVV’24 1: aanvang 14.30 uur; Virtus 2 - Steenbergen 2: aanvang 12.00 uur; Schijf 3 - Steenbergen 3: aanvang 12.30 uur.

Door: John Rommers