Eénjarig bestaan VATA MODA wordt groots gevierd

Steenbergen – Eén jaar geleden startte Roel van Kaam naast de herenkledingzaak, VATO MODA, de dameskledingzaak VATA MODA. Dit weekend zal het jubileum groots worden gevierd met diverse kortingsacties en het bezoek van een VIP.

Temptation Island VIPS

Eigenaar Roel van Kaam: ‘‘We verwachten zaterdag Temptation Island VIPS verleider Stuwey Reijnders. Hij zal samen met onze klanten, onder het genot van een hapje en drankje, deze mijlpaal vieren. Tevens is er een fotograaf aanwezig die de klanten samen met Stuwey Reijnders op de foto zet. Het jaar begon pittig want zes weken na de opening werd de winkel leeggeroofd waardoor we een moeizame start hebben gehad. Daarom willen we onze klanten extra bedanken voor het afgelopen jaar’’.

Koopzondag

Zondag zijn veel winkeliers uit het centrum van Steenbergen open van 12.00 uur tot 17.00. Roel van Kaam: ‘‘Er zijn dit weekend genoeg redenen om in de binnenstad op zoek te gaan naar een kerstoutfit en kerstcadeaus. In de gehele binnenstad hangt een feestelijke sfeer, de IJsbaan draait op volle toeren, op zondag is er een levende kerststal op de markt en zal er een Scroogekoor optreden’’.

Door: Michelle Douw