Een provider uitgelicht: Caiway

Steenbergen – ‘‘Al meer dan 30 jaar bieden wij stabiel en supersnel internet aan voor een goede prijs. Iedereen uit één huishouden kan online, zonder haperingen. Dat is de belofte die wij doen’’, vertelt Martine Husmann, manager Expansie van Caiway. ‘‘Ruim 200.000 klanten maken hier al gebruik van, en wij hopen hier nog een aantal Steenbergenaren aan toe te voegen’’.

Al enige tijd lobbyt Delta Fiber Netwerk in Steenbergen voor de aanleg van glasvezel. Delta Fiber Netwerk is de partij die het glasvezelnetwerk aan zal gaan leggen. Een kwart van de Steenbergenaren moet zich dan wel voor 6 juli hebben aangemeld voor glasvezel. Mocht u zich willen opgeven voor het glasvezelnetwerk dan kunt u terecht bij vier providers: Caiway, Delta, Helden Van Nu en Online.nl. Martine Husmann, manager expansie van Caiway, legt uit waarom u voor Caiway zou moeten kiezen.

Glasvezel van Caiway
‘‘U kunt bij Caiway kiezen uit drie internet en TV-pakketten: Voordelig, Slim en Snel. Deze pakketten vormen de basis maar kunnen worden uitgebreid met extra zenderpakketten en belbundels. En alles voor een eerlijke prijs’’, legt Martine Husmann uit. ‘‘Maar een pakket zonder televisie behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden’’.

Actie
‘‘Wij verwelkomen onze nieuwe klanten de eerste 6 maanden graag met flinke kortingen. Het Internet & TV Voordelig-pakket kost de eerste zes maanden bijvoorbeeld maar €35,- per maand. Ook kun je ervoor kiezen om een half jaar gratis Fox Sport Eredivisie te ontvangen. Mochten klanten de installatie liever uit handen geven, dan komt onze monteur alles gratis installeren’’.

Persoonlijk Advies
Martine Husmann: ‘‘Binnen de gemeente zijn er verschillende lokale verkopers aangesteld. Zij weten alle ins en outs over glasvezel en de verschillende providers. Op 24, 27 juni en 2 en 4 juli worden er in ’t Cromwiel ‘coronaproof’ informatieavonden gehouden. Iedere geïnteresseerde kan zich hier voor aanmelden’’. Persoonlijk advies vanuit Caiway is ook mogelijk. ‘‘Wij vinden persoonlijk contact net zo belangrijk als goede service. Bellen voor persoonlijk advies mag altijd en onze klantadviseurs staan uw graag telefonisch te woord. Via buitengewoonglasvezel.nl en (088) 22 49 001 kan met ons contact worden opgenomen’’.