Duurzaamheidsbeurs gemeente voor bedrijven en particulieren

STEENBERGEN – De gemeente Steenbergen houdt maandag 28 oktober een duurzaamheidsbeurs voor iedereen die zich bezighoudt met en wil verdiepen in zaken als duurzaam bouwen, woningisolatie, zonnepanelen, biodiversiteit en energiebesparing. Bedrijven en organisaties die aan deze beurs hun medewerking willen verlenen kunnen zich hiervoor tot en met 13 september aanmelden.

De gemeente wil samen met haar inwoners en bedrijven werken aan duurzame ontwikkelingen, zowel uit het oogpunt van milieu als om geld te besparen of zelfs te verdienen.

Vandaar het initiatief voor een speciale beurs over dit actuele thema, die gaat plaatsvinden in de centrale hal van het gemeentehuis. Daar komen stands te staan voor bedrijven en organisaties die hun duurzame producten over het voetlicht willen brengen. In een aparte ruimte is bovendien gelegenheid voor het geven van presentaties, lezingen en workshops.

Potentiële deelnemers kunnen voor nadere inlichtingen en aanmelding terecht bij Maurice Marczinski van HetEnergiebureau BV, bereikbaar via m.marczinski@hetenergiebureau.nl of 040-2574960.