Dure Mercedes met buitenlands kenteken in brand. Nederlands kenteken in de kofferbak.

Steenbergen – Gisteravond, donderdagavond 11 april, is een personenauto bijna volledig uitgebrand in de Berenstraat. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Door de hitte van de brand zijn twee woningen en een andere auto beschadigd. De oorzaak van de brand is niet bekend, de politie is een onderzoek gestart.

De melding kwam omstreeks 20:55 binnen. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen volgens een ooggetuigen uit de auto. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto haast volledig uitbrandde. Twee ramen van een woning zijn door de hitte gescheurd. De auto die voor de brandende auto stond raakte beschadigd.

Kenteken
De brandweer heeft de kofferbak van de Mercedes met een nieuwwaarde van zo'n 200.000 euro opgebroken. In deze kofferbak is een Nederlandse kentekenplaat, die bij een gelijksoortig voertuig hoort, aangetroffen. Op het voertuig zelf zaten echter buitenlandse kentekenplaten. Wat het doel van het Nederlandse kenteken in de kofferbak is wordt  nader onderzocht.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto te bergen

foto: 112Markiezaten ©2019