Duofiets van Lions Club en KMC voor De Vossemeren

NIEUW-VOSSEMEER – De Vossemeren beschikt sinds vanmorgen over een duofiets, die het woonzorgcentrum heeft gekregen dankzij het wensboomproject van de Lions Club Steenbergen en de Koos Moerenhout Classic.

Medewerkster Diny Witteveen hing de wens in de boom, die afgelopen winter in De Vossemeren zelf stond, en vandaag kwam Sepp Patacca namens de serviceclub en de organisatie van de Koos Moerenhout Classic de duofiets officieel overhandigen. 

Met het vervoermiddel kunnen de bewoners er zeker de komende zomertijd lekker op uit trekken, mits er natuurlijk vrijwilligers bereid zijn om met de ouderen te gaan fietsen.

Diny Witteveen deed daarvoor meteen een oproep: iedereen die zich op deze manier verdienstelijk wil maken, kan zich hiervoor aanmelden via http://www.tantelouise-vivensis.nl/vrijwilligerswerk

Grote voordelen van de duofiets zijn onder andere dat de berijders naast elkaar zitten- en dus onderweg gezellig met elkaar kunnen praten – en de veiligheid. Het is een driewieler, die valt niet zomaar om, en voor de passagier is een gordel beschikbaar. Ook aan het comfort is gedacht, getuige de stoeltjes in plaats van de gebruikelijke zadels.