Duo Koppelaar en Vader opent juwelenkistje bij Cultuur in het Kerkje

NIEUW-VOSSEMEER – Zondagmiddag 4 oktober ontvangt ‘Cultuur in het Kerkje’ het duo Anoushka Koppelaar en Huibert Jan Vader. Dat gebeurt niet zoals vanouds in het Kerkje aan de Voorstraat maar vanwege corona wordt uitgeweken naar gemeenschapshuis De Vossenburcht. Dit concert begint die middag om 14:30 uur.

Het duo Koppelaar en Vader brengt een breed repertoire hedendaagse muziek. Dat is verpakt in een verrassend jasje door hun eigen bewerkingen van de nummers. “In recensies van eerdere optredens blijkt dat de mooie stem van Anoushka en het sprankelend gitaarspel van Huivert Jan er voor zorgt dat elk optreden is als een kistje juwelen”, zo kondigt organisator Jan van de Velde aan.

Reserveren

Belangstellenden worden voor dit bijzondere concert van harte uitgenodigd. Kaartverkoop geschiedt – eveneens vanwege de coronavoorschriften – uitsluitend via reservering. Dit kan telefonisch – via (0167) 503 104 – of door een mailtje met naam, contactgegevens en aantal personen naar janvandevelde@caiway.nl. De prijs van een toegangskaartje is 7,50 euro. Er is dus geen kaartverkoop aan de zaal. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus het advies is om tijdig te reserveren. Nog even voor de duidelijkheid: de aanvangstijd van dit concert is gewijzigd naar 14:30 uur.