Drie maal ex aequo bij Groot Steenbergs Bridgekampioenschap

WELBERG – Afgelopen zaterdag 10 maart telde het Groot Steenbergse Bridgekampioenschap, dat dit jaar in zaal Koch werd gehouden, niet minder dan 104 fanatieke bridgers. Er werd in 4 lijnen gespeeld. In de A-lijn eindigden – heel uitzonderlijk – telkens twee bridgeparen op de plaatsen 1 tot en met 3.

Dat was even schrikken voor de organisatoren van Bridgeclub De Vliet. Die lieten zich echter niet uit het veld slaan en meldden de aanwezigen dat de prijzen door wethouder Cors Zijlmans dan in enkelvoud zouden worden uitgereikt, maar dat alle winnaars hun eremetaal alsnog nabezorgd zouden krijgen.

In de A-lijn was de eerste plaats voor het paar Kuun de Boer en Bas den Hollander en voor het paar Melody Renkema en Helen Hendriks. De tweede plaats werd bezet door het paar Nel Jonkers en Jan Sonneveld en door Gerda Kuipers en Chris Kuipers. Op de derde plaats in deze lijn eindigden Adri Bruijnooge en Ad van Opdorp en het paar Hans Voskuilen en Toos Peeters.

De beste bridgeclub van het Groot Steenbergs Bridgekampioenschap werd Bridgeclub De Vliet. Ton Voorheijen nam namens deze bridgeclub de beker in ontvangst.

In de B-lijn won het bridgepaar Corry Vermeij en Free Vermeij, de C-lijn werd gewonnen door het paar Nelly Brooijmans en Corrie Laurijsse. Joke Koch en Betsy Rens gingen met de eer strijken in de D-lijn.