Drie dagen feest en topentertainment bij Kruisland Live

KRUISLAND – Bol van de artiesten en de live-optredens staat ook dit jaar weer het muziekfestijn Kruisland Live, dat van vrijdag 13 t/m zondag 15 maart wordt gehouden bij De Commerce op de Markt in Kruisland.

De openingsavond staat in het teken van de band Fragment. Fragment, bestaande uit twee (kleine) Engelsen en een belachelijk lange Nederlander, staat voor energie, humor, fantasie en liedjes die iedereen kent. Kortom: één groot feest, zo bewees de formatie al duizenden keren, van de Zwarte Cross tot Ahoy en Paradiso.

’s Zaterdags wordt De Commerce omgetoverd tot een après ski-paradijs van de bovenste plank, compleet met grote pullen bier, tal van Flugel give aways en acties. DJ Jerome, bekend van ‘Seks met die kale’, is te gast en ook Tim Schalkx (‘Leve de après ski’ en ‘Bubbelbad’) zal uit zijn dak gaan. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze avond afgesloten door Het Feestteam, met hits als ‘Stuiterbal’, ‘Vergeten’ en ‘As ge dot bent’.

Op de laatste dag van het halfvasten-weekeinde staat er nog een knalfeest op het programma, een Mega NL Party met presentatie van Denans, muziek van JW Sound en live-optredens van vier Nederlandstalige toppers, te weten Henk Bernard, Suzie Roose, Mike Davids en Henk Dissel.

Kaarten voor Kruisland Live zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij De Commerce en Primera De Gilles in Steenbergen, alsook via www.kruislandlive.nl of www.facebook.com/kruislandlive