Douze Points, Twelve Points voor ‘Oud Bruin & Jong Belegen’

STEENBERGEN – Gisterenavond werd er in de zaal van De Joosse aan de Kaaistraat door het koor van Oud Bruin en Jong Belegen de sterren van de hemel gezongen. Tijdens de special ‘naar het Songfetival’ passeerden tal van songfestival hits de revue.

De specials van het koor vinden eens per twee jaar plaats. Nadat alle koorleden hun suggesties hebben gespuid voor het nieuwe thema, wordt door de muziekcommissie en dirigent Steph Oerlemans bepaald wat het thema wordt en welk repertoire er gezongen zal worden.

A walk down memory lane

Het thema van de vorige special, in 2015, was ‘Een rondje Nederland’. Deze keer was het een ware ‘walk down memory lane’ tijdens de vertolking van de vele songfestival hits. Op een zeer vermakelijke wijze voorzag presentatrice Sandra Houtepen het publiek hierbij van leuke en interessante informatie achter iedere hit. Tijdens de afterparty kwamen er, onder het genot van een hapje en een drankje, nog andere krakers uit de oude doos aan bod. “Zowel het publiek als wijzelf hebben enorm genoten van het optreden. Dit succes hopen we vanavond weer te kunnen evenaren en zullen daar in ieder geval weer ons uiterste best voor doen” vertelt koorlid Ineke van Middendorp.

Nog kaarten beschikbaar voor vanavond

Voor het optreden van vanavond zijn er nog kaarten beschikbaar. Wanneer u zin heeft in een gezellige avond, twijfel dan niet en kom vanavond naar De Joosse aan de Kaaistraat in Steenbergen. De kaarten kunnen, tegen een prijs van € 8,50 aan de deur worden gekocht. De eerste noot klinkt om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

In de eerstvolgende – huis aan huis – editie van de Steenbergse Courant op vrijdag 28 april, zal er nog wat uitgebreider stilgestaan worden bij het optreden.

Tekst en foto’s: Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl