Door Dik en Dun organiseert Kermisloop Heerle

REGIO – Het Steenbergse Roparunteam Door Dik en Dun laat weten dat het team in samenwerking met het bestuur van de Kermisloop Heerle de 17e kermisloop organiseert. Dat gebeurt op zaterdag 7 juli.

Het aantal deelnemers is de afgelopen jaren wat teruggelopen, maar voor dit jaar hoopt Door Dik en Dun dat de belangstelling zich herstelt. Er zijn diverse onderdelen. Zo start de jeugdloop voor kinderen tot en met 12 jaar in 17:15 uur. Deze loop heeft een afstand van 1 kilometer. Om 18:00 uur gaat de prestatieloop over 5 of 10 kilometer van start. En dat is ook het geval bij de wandeltocht die een lengte heeft van 5 kilometer.
Voor alle kinderen is er naast een ijsje ook een leuke verrassing, de volwassenen kunnen een prijs winnen met hun startnummer.

Inschrijven

Inschrijfgeld bedraagt 1,50 euro per kind, volwassenen betalen vijf euro per persoon. De opbrengst komt geheel ten goede aan de goede doelen van de Roparun.
Start van de run is aan de Torenbaan in Heerle, inschrijven kan bij Eeterij “Die Drie”, Torenbaan 3 en er is douche en kleedgelegenheid op sportpark Harella.
Meer info is te vinden op www.dikendonroparun.nl en op www.facebook.com/dikendunroparun.