Doelpuntenfestijn op eerste avond Groot Steenbergen Cup

WELBERG – Op sportpark ’t Zandbaantje van SC Welberg is vanavond de tweede editie van het toernooi om de Groot Steenbergen Cup van start gegaan en daarbij werd volop gescoord. In vier wedstrijden vielen maar liefst achttien doelpunten.

In de eerste ronde won derdeklasser SC Kruisland 1 met ruime cijfers, 5-1, van vierdeklasser vv Steenbergen 1. Het thuisspelende SC Welberg 1 verloor met 0-4 van vv Dinteloord, wat niet helemaal onlogisch mocht worden genoemd, aangezien de Welbergenaren in de vijfde klasse uitkomen de Dinteloorders afgelopen seizoen kampioen werden en promoveerden naar de eerste klasse.

Ook in het treffen tussen vijfdeklasser Divo 1 en het tweede van vv Dinteloord vielen de nodige doelpunten: Divo zegevierde met 4-0. Dezelfde uitslag viel te noteren bij het duel van NVS 1 met SC Welberg 2, dat door de Nieuw-Vossemeerders werd gewonnen.

Donderdag-, vrijdag- (dames) en zaterdag gaat de strijd om de Groot Steenbergen Cup weer verder. Publiek is bij alle wedstrijd gratis welkom.