‘D’n Jayce’ zorgt voor nieuw leven in pand op De Markt

Steenbergen – ‘‘Een droom die uitkomt’’, dat is de eerste omschrijving die Steenbergenaren Silvya de Jong en haar partner Michel Mol geven voor hun Broodjes Bar D’n Jayce. ‘‘In een pand die de laatste jaren in verval is geraakt. Maar wij zien vooral mooie kansen. We hopen zo deze zonnige hoek op De Markt weer nieuw leven in te blazen’’.

Silvya de Jong: ‘‘Met mijn horeca-ervaring wilde ik heel graag voor mezelf beginnen. Toen dit pand op ons pad kwam zijn we er vol voor gegaan’’. Het gerenoveerde pand heeft binnen niets meer weg van de eerdere horecazaken. In nauw overleg met Gemeente Steenbergen is het pand herbouwd. De laatste maanden is er samen met familie en vrienden hard gewerkt om hun droom waar te maken. ‘‘Zonder hen was dit niet gelukt. Mensen die hier binnen stappen weten niet wat ze zien. En daar zijn we heel trots op’’.

Menu
‘‘We bieden onze gasten nu een breed assortiment aan met royaal belegde broodjes, soep, ontbijtjes en warme gerechten. We werken met verse producten, die vaak van andere lokale ondernemers komen. Iedere dag snijden we verse frietjes en salades. Afhalen en bezorgen is mogelijk. Ook hebben we regelmatig acties die we communiceren via Facebook en Instagram’’.

Toekomstplannen
‘‘Een mooi, bruisend terras waar onze klanten in de zon genieten van een speciaal biertje of een glas wijn. Zo zien we het volgend voorjaar graag voor ons. Maar het belangrijkste op dit moment is dat mensen ons bedrijf en ons eten leren kennen. Stap gerust eens binnen, al is het maar om te zien hoe mooi het is geworden’’!  

Meer informatie? Facebookpagina: facebook.com/broodjesbar.dnjayce. Website wordt snel gelanceerd.