Dit weekend: wegwerkzaamheden knooppunt Markiezaat: opgelet!

REGIO – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58-A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat. Hierdoor is van vrijdag 21 april 21.00 uur tot zaterdag 22 april 09.00 uur de A58-A4 vanaf oprit (31) Rilland tot afrit (30) Hoogerheide in de richting van Bergen op Zoom afgesloten voor al het verkeer.

Tegelijkertijd is de verbindingsweg A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Antwerpen richting Bergen op Zoom tijdelijk afgesloten. Evenals verzorgingsplaats Het Rak langs de A58-A4 komende vanuit Vlissingen in de richting van Bergen op Zoom.

Daarnaast is van zaterdag 22 april 21.00 uur tot zondag 23 april 09.00 uur de A4 vanaf oprit (30) Hoogerheide tot knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen en Antwerpen afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.