Dit weekeinde kermisfeesten in Kruisland

KRUISLAND – Het mag dan niet de grootste kermis van Brabant zijn die jaarlijks in Kruisland wordt gehouden, maar het is wél de gezelligste, vinden ze in het kerkdorp, waar het van zaterdag 27 tot en met maandag 29 augustus groot feest is.

Op de Markt en in de Molenstraat staan de kermisattracties, voor jong en oud, opgesteld. Daarnaast pakt De Commerce uit met drie dagen entertainment, waarbij een speciale bierhal wordt geplaatst, compleet met podium, verlichting en buitenbars.

Zaterdagavond staat er een Outdoor Poolparty op het programma, met muziek van dj Bryan én een aantal heuse ‘douchebabes’. Zondag is de traditionele familiedag, hierbij zorgt JW Sound voor de muzikale omlijsting.

Stef Ekkel

De kermisfeesten worden maandag afgesloten met een entertainmentprogramma dat om 16.00 uur begint, met in het voor- en naprogramma het Kruislandse Duo Sjerrie Denz en in de loop van avond een optreden van Stef Ekkel, die momenteel een mega-hit heeft met ‘Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist!’

Toegang tot feestelijkheden is gratis. De openingstijden van de kermis zijn zaterdag van 15.00 tot 2.00 uur, zondag van 14.00 tot 24.00 uur en maandag van 15.00 tot 24.00 uur.

10-jarig bestaan

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan pakt De Commerce ook in het weekeinde van 9 t/m 11 september stevig uit, met o.a. een optreden van André Hazes jr. en een zomercarnaval (i.s.m. de Stichting Kruislands Karnaval). Op zondag 11 september is het bovendien Jaarmarkt in het dorp.

Nadere informatie is te vinden op de Facebookpagina van De Commerce en op www.decommerce.nl