Dit jaar ook geen ABS Kerstconcert

STEENBERGEN – In de reeks van afgelastingen vanwege covid-19 valt nu ook het 35e Kerstconcert van mannenkoor ABS ten prooi aan de virusmaatregelen. Secretaris Dick Stam meldt dat dit concert, dat voor zaterdag 19 december in de Protestantse kerk gepland stond, geen doorgang kan vinden.

“Dat Mannenkoor ABS ondanks alles nog steeds een levendige club is moge blijken uit de contacten die leden, nu de wekelijkse repetitieavond er niet meer is, toch met elkaar blijven houden. Ook de 14-daagse digitale Nieuwsbrief, die voor de leden verschijnt, wordt door hen op hoge prijs gesteld. Hierin staan naast allerlei wetenswaardigheden ook foto’s en opnamen uit het verre en recente verleden van het nu 132 jaar “jonge” ABS en ontboezemingen van leden die op deze manier de gelegenheid krijgen het één en ander over zichzelf en hun ervaringen binnen ABS te vertellen.

Popelen

De mannen van ABS popelen om weer te beginnen met repeteren maar beseffen maar al te goed dat dat enkel mogelijk als dit 100 procent verantwoord kan gebeuren en dan gecombineerd met de gezelligheid die bij hun repetities hoort en die Mannenkoor ABS zo eigen is”, zo geeft Dick Stam aan.