Dinteloordse jeugd geniet van discozwemmen Aquadintel​​​​​​​

DINTELOORD – Ongeveer 70 kinderen zijn vrijdagavond naar openluchtzwembad Aquadintel gekomen voor een avondje discozwemmen. De omstandigheden waren perfect; een mooie zomeravond met een heerlijke temperatuur en dus genoot de jeugd volop van een frisse duik op muziek.

Het was de vijfde keer dit seizoen dat zwembad Aquadintel het discozwemmen organiseerde. “We zijn er ooit drie jaar geleden mee begonnen en het is nog steeds een succes. Er is hier voor de jeugd op vrijdagavond niks te doen, dus ze komen graag. Het heeft iets spannends, zo na sluitingstijd op het zwembad komen en dan ook nog met muziek erbij. Het verloopt allemaal prima; er is nooit gedoe. Normaal gesproken komen er nog meer kinderen, maar je merkt dat er nu veel mensen op vakantie zijn”, vertelt Stefan van der Pluijm van Aquadintel.

Het discozwemmen is voor alle jeugd met minimaal een A-diploma t/m 16 jaar. Er zijn deze zomer nog twee avonden discozwemmen: op 4 en 18 augustus. Discozwemmers zijn dan welkom van 19:30 tot 22:00 uur.