Dinteloords bedrijf Lyfter wint West-Brabantse Startersprijs

STEENBERGEN – Het bedrijf Lyfter uit Dinteloord is door de jury van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs gekozen als winnaar. Woensdagavond vond de uitreiking van deze prijs in Roosendaal plaats. Voor de uitreiking kwam onderneemster en tv-personality Olcay Gulsen naar West-Brabant. Zij reikte de prijs uit.

Lyfter viel bij de jury op en kreeg een zeer lovende kritiek. “Professioneel en met een eigentijdse aanpak. Jong en dynamisch, klantgericht met een open communicatie. Denken in oplossingen en beloftes waarmaken. Lyfter beschikt over een team van gedreven en passievolle medewerkers. Het bedrijf heeft in korte tijd mooie opdrachtgevers aan zich weten te binden. Chapeau voor wat zij hebben bereikt en zeker nog gaan bereiken. Van dit bedrijf gaan we zeker nog veel meer horen. Om deze redenen ontvangen ze de Startersprijs voor de regio West-Brabant”. Lyfter bouwt websites en innovatieve website toepassingen en doet dit inmiddels al voor een aantal grote organisaties. Ze werden algemeen prijswinnaar voor de regio en wonnen in eerste instantie de prijs voor de gemeente Steenbergen, juist voor Praktijk de Sleutel.

Foto: v.l.n.r.: wethouder Cees Lok, onderneemster Olcay Gulsen, Eric Verheijen van Lyfter en Ed Vreman, directievoorzitter Rabobank Zuidwest-Brabant.