‘Dinteloord-Winkeloord’ is jarig en trakteert

DINTELOORD – Winkeliersvereniging ‘Dinteloord-Winkeloord’ bestaat 45 jaar en wie jarig is trakteert, dus krijgen alle inwoners van Dinteloord dezer dagen een toepasselijk cadeautje thuisbezorgd: een opvouwbare boodschappentas met daarop het vernieuwde logo van de jubilerende organisatie.

‘Dinteloord-Winkeloord’ prijst zich gelukkig met het feit dat het dorp nog altijd een ruim, compact en veelzijdig winkelaanbod heeft, waar niet alleen de lokale bevolking maar ook steeds meer consumenten van buitenaf hun inkopen komen doen.

De klanten vinden er meer dan 25 winkels, die nagenoeg allemaal zijn aangesloten bij de actieve winkeliersvereniging en vrijwel alles te bieden hebben wat een mens nodig heeft. Sfeer, beleving, service en kwaliteit zijn de kernwaarden van het koopcentrum, dat bovendien goed in de horecagelegenheden en de gratis parkeervoorzieningen zit.

De leden van ‘Dinteloord-Winkeloord’ gaan morgen (zaterdag), maandag en dinsdag zelf alle deuren in de kern langs om de 2500 boodschappentassen bij alle Dinteloorders te bezorgen. Uiteraard in de hoop dat er veelvuldig gebruik zal worden gemaakt van de attentie.

Braderie op zaterdag 13 juni

Eerstvolgende grote activiteit van de winkeliersvereniging is de jaarlijkse braderie, op zaterdag 13 juni. In aanloop daar naartoe is er ook al een folder verspreid, vol met aantrekkelijke kortingsbonnen en aanbiedingen. De braderie duurt van 10.00 tot 18.00 uur en telt dik 100 kramen van zowel winkeliers als standhouders en verenigingen. Voor jong en oud zijn er uiteenlopende activiteiten en attracties, met als nieuwe blikvanger een negen meter hoge klimwand.