Dinteloord kijkt uit naar Koningsspelen 2018

DINTELOORD / Het Roparunteam Dintelstampers organiseert in samenwerking met de sportcoaches van de Gemeente Steenbergen een mini Roparun sponsorloop in combinatie met de Koningsspelen. Plaats van handeling is het sportpark van vv Prinsenland.

Op vrijdagmorgen 20 april worden alle kinderen van de drie basisscholen in Dinteloord verwacht op het sportpark van vv Prinsenland. Daar beginnen ze met een gezamenlijke warming-up die verzorgd wordt door Myra Ceti Theaterschool uit Steenbergen op het lied wat gemaakt is voor de Koningsspelen. De warming-up begint om 8:45 uur.
Vervolgens zullen de groepen starten met de Koningsspelen en de mini Roparun sponsorloop.
Op het sportveld zijn dan spellen uitgezet voor alle groepen en om beurten zullen ze de mini Roparun sponsorloop rennen.

Presentatie

De scholieren hebben van Roparunteam Dintelstampers een presentatie gekregen over de Roparun. Ze hebben daarbij uitleg gehad over de run en zijn enthousiast gemaakt voor de Roparunstichting en het goede doel dat hierachter zit.
Het is dan ook bedoeling dat de kinderen zich laten sponseren voor de mini Roparun sponsorloop om zo geld op te halen voor de Roparunstichting. Ook hebben ze een brief gekregen waarin ze een wens voor iemand mogen opschrijven die te maken heeft met de nare ziekte kanker. De Dintelstampers zullen uit alle inzendingen een lieve en mooie wens uitkiezen en deze in vervulling laten gaan.
Aan het einde van de Koningsspelen wordt bekendgemaakt wat de mini Roparun sponsorloop heeft opgebracht en welke wens er in vervulling gaat.

Aanmoedigen

Belangstellenden worden uitgenodigd om de kinderen aan te komen moedigen tijdens de Koningsspelen en de mini Roparun sponsorloop. Wel wordt vriendelijk verzocht om vanwege de verkeersveiligheid van de kinderen te voet of met de fiets naar het sportpark te komen of de auto elders te parkeren.