‘Dinteloord eet met elkaar, voor elkaar’

DINTELOORD – In de (voormalige) Petrus en Pauluskerk wordt op donderdag 1 december een viergangendiner georganiseerd, met als goede doel een lunch voor ouderen en alleenstaanden op vrijdag 2 december, ook weer in het kerkgebouw aan de Westvoorstraat. De locatie wordt voor beide gelegenheden in winterse sferen gebracht en het diner vindt plaats in de vorm van een buffet, verzorgd door restaurant Dintelmond, met op de gerechten afgestemde wijnen van slijterij Het Genoeghen.

Tussen de gangen door kunnen de deelnemers genieten van entertainment, variërend van muziek tot acrobatiek. Hoewel er voor een hartverwarmende ambiance wordt gezorgd, raad de organisatie de bezoekers wel aan om zich warm aan te kleden. De kosten bedragen 49,95 euro p.p., toegang vanaf 18.00 uur en het programma van ‘Dinteloord eet met elkaar, voor elkaar’ begint om 19.30 uur. Kaarten zijn (tot 21 november) te koop bij slagerij Littooij, bloembinderij Jeannette, rijwielhandel Kats, slijterij Het Genoeghen en restaurant Dintelmond.

Van de opbrengst wordt dus de volgende middag een lunch verzorgd voor ouderen en alleenstaanden, die het gezellig vinden om samen te eten. Zij krijgen zowel warme als koude gerechten voorgeschoteld, in dit geval verzorgd door slagerij Littooij in samenwerking met bakkerij Bunt.

De entreeprijs bedraagt 2,50 euro p.p., kaarten zijn verkrijgbaar bij verzorgingscentrum De Nieuwe Haven, slagerij Littooij en bloembinderij Jeannette. Wie geen eigen vervoer heeft, wordt desgewenst opgehaald. Voor nadere inlichtingen: Annet Emmerzaal (06-53480432) of Ingrid van Bezooijen (06-10323919).