Digitaal R@velijn Café biedt info en quiz

STEENBERGEN – Het team van ’t R@velijn wijst op het komende digitale R@velijn Café dat op 22 november aanstaande geopend wordt tussen 20:00 en 21:00 uur. Het is een van de activiteiten waarvoor ouders en leerlingen uit groep 8 – en soms ook 7 – van de basisscholen zich kunnen aanmelden.

In het R@velijn Café wordt allerlei informatie over de school gegeven. Leerlingen, ouders en docenten van ’t R@velijn komen aan het woord en vertellen over de school. Door deelname aan quiz die er wordt gepresenteerd kan een leuke prijs worden gewonnen.

R@velijn-app

Om te kunnen aanmelden voor de diverse evenementen die de school organiseert moet eerst de R@velijn-app op de smartphone worden gedownload. Op de website van ’t R@velijn staat vermeld hoe dat in zijn werk gaat.

Na het Café staan er nog drie evenementen op de rol. Op 31 januari is dat voor R@velijn Agora de ‘open community avond’ en de R@velijn Escape voor leerlingen met hun ouders op zaterdag 12 februari. Dit evenement wordt op 20 april herhaald voor leerlingen en ouders uit groep 7.