Deltacom onaangenaam verrast vanwege bekladding bedrijfspand

STEENBERGEN – Hoewel de carnavalsperiode zonder noemenswaardige incidenten is verlopen en de ‘Leut in Strienestad gin grèènze’ kende heeft niet iedereen dit motto opgevat zoals het bedoeld is. Dat ervaarde de eigenaar van Deltacom – gehuisvest in het pand waar voorheen de ABNAMRO-bank zat – tot zijn ongenoegen. Een bekladde muur met notabene hakenkruizen is het resultaat.

Directeur Rutger de Nooij van Deltacom drukt zich zacht uit als hij stelt ‘dat hij hier niet blij mee is’. Hij wil zeker niet geassocieerd worden met deze hakenkruizen en baalt ervan dat het pand dat zo mooi is opgeknapt, nu werd beklad.

Camera’s

“Destijds is aangekondigd dat de gemeente Steenbergen ook camera’s zou ophangen in het Pompstraatje. Daar is men klaarblijkelijk van afgestapt, want die hangen nu alleen op de Markt. Terwijl ook het Pompstraatje regelmatig te maken heeft met de overlast door uitgaansleven. Dat vertaalt zich in wildplassen, veel kapot glas en nu dus ook bekladding. Ik hoop echt dat de gemeente de aankondiging van destijds alsnog gestand doet en ook hier camera’s gaat hangen. Dat zal een opluchting betekenen voor omwonenden en aanliggende bedrijven”, aldus Rutger de Nooij. Hij zal de bekladding zo snel mogelijk laten verwijderen en hoopt op spoedige actie vanuit de gemeente.