Deelnemers Steenbergse Avondfietsdriedaagse treffen het weer

STEENBERGEN – De deelnemers aan de inmiddels vierde Avondfietsdriedaagse treffen het zeker voor wat betreft het weer. Een prima fietstemperatuur, een lekker zonnetje, gecombineerd met een verfrissend windje en het prettige polderlandschap in de nabije regio staan deze week garant voor drie avonden fietsplezier.

Vanavond gingen de deelnemers van start vanaf het Steenbergse sportpark aan de Seringenlaan. Bij de inschrijving kregen ze de routebeschrijving van deze avond richting het Dinteloordse met een tussenstop bij Hoeve Kakelbont aan de Boompjesdijk, waar ze zeker niets tekort zullen komen. Om de eerste dorst voor deze stop te kunnen lessen had de organisatie een flesje fris bronwater in petto. Die organisatie ligt in handen van SportparkUitje.nl in samenwerking met Bike Totaal Zwaan. De fietsspecialist zorgt voor eventueel benodigde technische ondersteuning middels een pechservice.

Deelname per avond is ook mogelijk

Deze avond en de twee komende avonden krijgen de fietsers telkens een route van tussen de 25 en 30 kilometer voorgeschoteld. Het is ook mogelijk om minder dan drie dagen mee te fietsen, dus belangstellenden die de eerste avond hebben gemist, kunnen morgen of donderdag nog deelnemen. Er wordt gestart tussen 18:00 en 19:00 uur, telkens vanaf het sportpark.

Wie nadere informatie wenst kan bellen met Martijn Hagens, telefoon 06 53 335 157 of een mailberichtje sturen naar: info@sportparkuitje.nl. 

Foto's: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl