Deadline inschrijving Clubkas Campagne 2017 nadert

STEENBERGEN – Op woensdag 15 februari sluit de inschrijvingstermijn voor de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Dat betekent dat verenigingen en stichtingen die lid zijn van de bank en die voldoen aan de criteria nog een dikke week hebben om zich in te schrijven voor deze actie. Wanneer ze dat op tijd hebben gedaan maken ze kans om een deel van de € 150.000 die de bank beschikbaar heeft in hun clubkas gestort te krijgen.

De Clubkas Campagne is voor bedoelde verenigingen en stichtingen heel aantrekkelijk, zo hebben de afgelopen jaren bewezen. Bij deze campagne zullen de bijna 29.000 leden van Rabobank Zuidwest-Brabant de kans hebben om hun stem uit te brengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard. Vorige jaar was dat € 2,70 per stem. De vereniging of stichting die zijn eigen leden, maar ook hun familieleden, vrienden en kennissen wisten te enthousiasmeren voor het uitbrengen van hun stem, sponnen hier garen bij. Zij ontvingen in de afgelopen jaren leuke bedragen.

Stemgerechtigden

Belangrijk is het om te weten of leden en bekenden lid zijn van Rabobank Zuidwest-Brabant. Want alleen leden mogen een stem uitbrengen. Ieder lid van de bank krijgt vijf stemmen die deze mag verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Op ieder van hen mogen maximaal twee stemmen worden uitgebracht.

Klanten kunnen lid worden

Overigens kunnen klanten van Rabobank Zuidwest-Brabant die nog geen lid zijn, zich vóór 15 februari kosteloos opgeven voor een lidmaatschap. Naast de voordelen die hier aan verbonden zijn, kunnen leden in april hun stem uitbrengen voor de Clubkas Campagne. De stemperiode is van 6 tot en met 18 april 2017.

Meer weten over het lidmaatschap van uw Rabobank? Loopt u gerust binnen bij onze kantoren of kijk op onze website: rabobank.nl/zwb