De Vrolijke Spelers 35 keer ‘Gewoon te gek’

STEENBERGEN – De Vrolijke Spelers oogsten dit weekeinde weer veel succes met hun jaarlijkse uitvoeringen. In de grote zaal van theaterschool Myra Ceti werd het blijspel ‘Gewoon te gek’ afgelopen vrijdagavond en gistermiddag door het publiek met groot enthousiasme en dito applaus ontvangen. Vanmiddag is de derde en laatste voorstelling.

Nou ja, echt de laatste keer is het niet hoor dat de Vrolijke Spelers het stuk ten tonele  brengen. Zeg maar gerust integendeel, want alles bij elkaar treedt de ouderentoneelvereniging maar liefst 35 keer op met haar nieuwste programma, dat gaat over vier ex-psychiatrische patiënten, die samen in één huis wonen en zich voorbereiden op hun terugkeer in de maatschappij.

Optreden doen de Vrolijke Spelers in heel de wijde regio, op uitnodiging van verzorgingscentra, ouderenbonden en organisaties zoals De Zonnebloem.

En dat ze ook kunnen improviseren bij de Vrolijke Spelers, bleek gistermiddag uit het feit dat Ineke Lindeman plotseling de rol moest overnemen van Corrie Blommerde, die vrijdagavond nog wel meedeed, maar vervolgens toch nog te veel hinder ondervond van een operatie die zij onlangs moest ondergaan.